Conny Petö Đeneš

Voditeljica i osnivačica Centra Zdravlja Harmonija, od 2006. god.

  • Moderna iscjeliteljica (theta iscjeljivanje i anđeosko-vilinsko iscjeljivanje)
  • Transpersonalna psihologinja, hipnoterapeutkinja, NLP praktičarka
  • Terapeutkinja prirodne medicine (homeopatija, Bachova cvjetna terapija, Ayurveda, aromaterapija, biorezonantna terapija)
  • Duhovna učiteljica i stručnjakinja za meditaciju
  • Jyotish & anđeoska astrologinja
  • Knjigopisac i kolumnist
  • Transpersonalna terapeutkinja umjetničko-plesnog iscjeljivanja
  • Transpersonalna umjetnica i terapeutkinja
  • Vegan i ljubiteljica vjeverica
  • Svjetlosna radnica (Lightworker)

Rođena i odgojena u Osijeku, predivnom gradu na Dravi, odrastala sam u duboko religioznom katoličkom kućanstvu. Oduvijek sam pronalazila neizmjernu fascinaciju u anđeoskim molitvama i učenjima svetaca, pa sam čak služila kao ministrantica u našoj crkvi. Međutim, kako sam sazrijevala, shvatila sam da postoji razlika između religije i duhovnosti. Taj spoznaja me potaknula da dublje istražim i uspostavim osobnu vezu s Božanskim.


Moje istraživanje i putovanje prema duhovnosti započelo je tijekom studija transpersonalne psihologije. Zaronila sam u bogatstvo religijskih i duhovnih filozofija, što mi je omogućilo da steknem duboko razumijevanje njihove različitosti. Vođena čežnjom za iscjeljenjem i dubljom vezom s Božanskim, započela sam osobno putovanje koje me dovelo do otkrića umjetnosti iscjeljivanja duše.

Na tom putu sam uspostavila unutarnju ravnotežu kroz iscjeljivanje bajkama (duhovnom mitologijom) i istražila očaravajuća carstva anđela, vila, sirena, jednoroga, uzašlih majstora i svetaca. Snažno vjerujem da kao ljudska bića možemo pronaći neizmjerno iscjeljenje i prosvjetljenje kroz našu interakciju s anđeoskim kraljevstvima.


Još od najranijeg djetinjstva sam bila buntovni i nezavisni duh. Uvijek sam inzistirala na osobnom iskustvu istine i razumijevanju stvari, više nego na slijepom prihvaćanju znanja i vjerovanja drugih. Moja strast prema umjetnosti, plesu i duhovnosti vodila me je da te tri stvari integriram u jednu cjelinu, kako u svakodnevnom životu, tako i u radu sa ljudima.

Ono što karakterizira moj rad nije temeljeno na religijskim ili filozofskim uvjerenjima, već na načelima ravnopravnosti, nenasilja, društvene odgovornosti, tolerancije i prihvaćanja razlika među ljudima.


Svjesna sam da je svaki pojedinac jedinstven i da se putovi duhovnog rasta i iscjeljenja razlikuju. Zato pristupam svakom klijentu individualno, koristeći eklektički pristup koji integrira znanje i mudrost transpersonalne psihologije, duhovnosti, raznih pravaca psihoterapije, prirodne medicine i umjetnosti. Moja svrha je pomoći ljudima da pronađu unutarnju ravnotežu, iscjeljenje i autentičnost.


Kroz svoje dugogodišnje iskustvo, svjedočila sam nevjerojatnim transformacijama kod ljudi koji su promijenili svoja najdublja uvjerenja i otvorili se za iscjeljenje. Vjerujem u moć promjene vlastitih uvjerenja kako bismo postigli ispunjenost, radost i uspjeh u svakodnevnom životu. Kroz svoj rad, potičem ljude da preuzmu odgovornost za sebe, svoje postupke i osjećaje, prepoznaju unutarnje blokade, osvijeste svoje najdublje želje i potrebe te postignu autonomiju i autentičnost.


Kroz svoje obrazovanje stekla sam znanje i iskustvo kako u Hrvatskoj, tako i u Španjolskoj, Austriji, Engleskoj i SAD-u. Pored završenog studija transpersonalne psihologije i seksologije, uspješno sam završila i koledže za psihoneuroimunologiju, homeopatiju, aromaterapiju te jyotish-ayurvedsko savjetovanje. Također sam prošla tečajeve iz NLP-a (neurolingvističko programiranje) i AVP-a (alternativa nasilju), edukaciju za IMEDIS biorezonancu i ASTROMED, jednogodišnju edukaciju za psihološkog savjetnika te Atlas Therapy edukaciju, Theta healing edukaciju, hipnozu i hipnoterapiju, transakcijsku analizu TA 101 (metodu psihoterapije) te virtualnu terapiju. Uz to, prošla sam brojne plesne i umjetničke edukacije koje sam integrirala u svoj rad.


Kroz godine sam se aktivno angažirala u nevladinom sektoru, fokusirajući se na umjetnički, terapeutski, humanitarni i volonterski rad u području grada Vukovara i Osijeka. 2006. godine sam osnovala terapeutsko-umjetničku udrugu Prakriti u Vukovaru te zajedno s Europskim domom Vukovar i prof. dr. sc. Ljiljanom Gehrecke pokrenula projekte kao što su "Zdrava i sretna žena" i "Terapeutski ples za djevojčice i žene". Također sam aktivno surađivala na projektu Ecosana. Paralelno s time, obnašala sam dužnost predsjednice Udruge BOSINO (Briga O Starim I Nemoćnim Osobama) te surađivala s Poliklinikom Nado i Ustanovom Slanovic u Osijeku.


Godine 2011. preselila sam se u Poreč i od tada tamo vodim Centar Zdravlja Harmonija, gdje pružam terapijske usluge i savjetovanja. Svoje znanje i vještine koristim za dobrobit stanovnika Istre, ali i za pomoć ljudima diljem svijeta putem Skype konzultacija na hrvatskom i engleskom jeziku. Također sam kolumnistica o zdravlju za Parentium Media.


U slobodno vrijeme se posvećujem pisanju knjiga i kolumni, plesu te slikanju/crtanju pod mentorstvom Eugena Varzića. Redovito prakticiram jogu, transcendentalnu meditaciju i TM sidhi program. Uživam u šetnjama u prirodi te brizi za vjeverice. Također sam strastvena čitateljica duhovne i psihološke literature. Posebno me privlače anđeli i vile, te se njima nadahnjujem u svom radu i životu.

Svjesno živim u skladu sa svojim uvjerenjima i volim se opisati na sljedeći način:


Mjesto rođenja: Zemlja, bez granica

Religijska pripadnost: Ljubav

Političko uvjerenje: Sloboda i decentralizacija (apolitična)

Životni stil: Vegan – „Svi smo Jedno“

Radno mjesto: Lightworker u Global Country of World Peace


U svijetu u kojem su brzina, materijalizam i kaos često prisutni, moje srce teži uspostavljanju mira, ljubavi i duhovne povezanosti. Vjerujem da svatko od nas ima nevjerojatan potencijal za rast, iscjeljenje i ostvarenje svojih snova. Svatko od nas ima sposobnost pronaći unutarnju svjetlost koja nas vodi kroz tamu i donosi nam nadu i radost.


Moj poziv i strast su biti vodič, podrška i inspiracija ljudima na njihovom putovanju. Želim da svi osjete snagu i ljepotu svoje duše, da se povežu sa svojim unutarnjim bićem i da otkriju svoje jedinstvene darove i svrhu u životu. Kroz svoj rad, nastojim osnažiti ljude da preuzmu odgovornost za svoje živote, da se otvore prema ljubavi i suosjećanju te da žive autentično i hrabro.


Moja životna filozofija je jednostavna - ljubav je ključ. Ljubav prema sebi, prema drugima i prema svijetu oko nas. Vjerujem da je ljubav najmoćnija snaga koja može transformirati živote i stvarati pozitivne promjene. U svijetu punom izazova i neizvjesnosti, ljubav nas može voditi prema unutarnjem miru, sreći i ispunjenju.

Dakle, neka naše srce bude otvoreno, naš um prosvijetljen, a naše ruke pružene u ljubavi i podršci drugima. Neka se naše putovanje nastavi s nadom i vjerom, znajući da smo svi povezani i da naše jedinstvene svjetlosti mogu obasjati svijet.


Hvala vam što ste bili dio mog životnog putovanja. Neka naše priče ispunjene ljubavlju, duhovnošću i iscjeljenjem zajedno pišu predivan epilog naših života.

Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost i duhovnost.

Newsletter

Primajte informacije o tečajevima i događanjima.

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2023

Izjava o sigurnosti i privatnosti

Izjava o odricanju od odgovornosti