Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost, duhovnost


Conny Petö Đeneš - Harmonija

Iscjeljivanje

Iscjeljivanje je proces obnavljanja tjelesnog, emocionalnog, mentalnog ili duhovnog blagostanja pojedinca. To može uključivati različite pristupe, poput prirodne i energetske medicine, meditacije, yoge ili duhovnog rada. Dobrobiti iscjeljivanja uključuju smanjenje stresa, bolje upravljanje bolom, poboljšanje kvalitete života, obnovu energije, jačanje imunološkog sustava i postizanje dubljeg razumijevanja i povezanosti sa samim sobom i svijetom oko sebe.


Uz pomoć anđeoskog-vilinskog i theta iscjeljivanja te integracijske tehnike mijenja se naša percepcija stvarnosti, drugačije počinjemo gledati na svijet, drugačije doživljavamo ljude i situacije oko sebe, i čak ako nam se isti događaji javljaju, naša reakcija je drukčija – prestajemo biti uzbuđeni, napeti, nervozni i slično, počnemo mirnije sagledavate situaciju oko sebe i svoj život.


Iscjeljivanje može pridonijeti općem osjećaju dobrobiti i harmoniji, omogućujući pojedincima da vode ispunjenije i zdravije živote. U svojem radu koristim tri tehnike:

Theta

iscjeljivanje

Pronalazak nefunkcionalnih vjerovanja i osjećaja koji nas blokiraju, usporavaju i ograničavaju

Theta iscjeljivanje je meditativan proces zasnovan na energiji Ljubavi kroz usmjerenu molitvu i namjeru s višestrukim dobrobitima na tjelesnoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini.


Na tjelesnoj razini uklanjanjem negativnih programa po kojima živimo dopiremo do samog uzroka problema s čim automatski popravljamo svoje tjelesno zdravlje.


Na emocionalnoj razini, uz pomoć rada na osjećajima postajemo stabilniji, snažniji i osjećamo se integriranije.


Na mentalnoj razini postajemo jasniji, bistriji i razvija nam se sposobnost jasnog razlučivanja.


Na duhovnoj razini sve nam se više razvijaju duhovne sposobnosti i intuicija.


Kroz Theta iscjeljivanje lakše preuzimamo odgovornost za vlastiti život i prestajemo druge kriviti za naše bolesti i okolnosti u kojima se nalazimo.


Kroz proces Theta iscjeljivanja, otvaramo vrata dubokom unutarnjem iscjeljenju i preobrazbi. Učimo kako prepoznati i otpustiti duboko ukorijenjene strahove, blokade i ograničavajuća uvjerenja, što nam omogućuje da živimo ispunjeniji i svrhovitiji život. Ovaj način rada dovodi do veće osobne slobode, omogućavajući nam da izgradimo život u skladu s našim najdubljim vrijednostima i snovima. Theta iscjeljivanje također potiče jačanje veza s drugima, jer kad smo u miru sa sobom, lakše uspostavljamo zdrave i podržavajuće odnose. Ukratko, Theta iscjeljivanje nije samo put ka zdravlju, već i prema dubokoj unutarnjoj radosti i spokoju.


Iscjeljivanje traje 60 minuta, a započinje razgovorom u kojem Conny asistira klijentu/klijentici u izražavanju osjećaja, te u osvještavanju osobnih uvjerenja i obrazaca razmišljanja kroz intuitivno očitavanje. Nakon toga, slijedi energetski tretman, tijekom kojeg Conny radi na iscjeljivanju i transformaciji klijentovih/klijentičinih nefunkcionalnih uvjerenja i emocija, energetskih blokada u podsvijesti, te potencijalnih uzročnika bolesti.


Kroz ovaj holistički pristup, Conny pruža podršku u aktiviranju unutarnjih resursa klijenta/klijentice za postizanje dublje osobne svijesti i unapređenje ukupnog energetskog stanja, doprinoseći tako harmoniji na svim razinama bića.


Cijena 80€.

Anđeosko-vilinsko iscjeljivanje

Buđenje unutarnjeg svjetla, put prema unutarnjoj harmoniji

i obnovljenoj vitalnosti.

Otkrijte čaroliju anđeosko-vilinskog iscjeljivanja, jedinstveni meditativni proces koji vas vodi kroz energiju Ljubavi, omogućujući duboko povezivanje s anđelima i vilama. Ova inovativna duhovna tehnika usklađuje moćne energije anđela s tajanstvenim vibracijama vila, stvarajući iscjeljujuće iskustvo koje vibrira kroz sve razine vašeg bića. Bilo kao ključni dio terapije bajkama ili kao samostalna praksa, anđeosko-vilinsko iscjeljivanje otvara vrata prema svijetu unutarnje mudrosti, ljubavi i skladnog postojanja. Dopustite si da zakoračite u ovu čudesnu avanturu samospoznaje i transformacije.


Duhovno vodstvo i unutarnji mir: Anđeoski aspekt ove tehnike pruža duboki osjećaj smirenosti i zaštite. Otvorenost prema anđeoskoj energiji može voditi ka boljem duhovnom razumijevanju i osjećaju mira, pomažući ljudima da pronađu smjernice u svojim životima i postignu duhovnu ravnotežu.


Emocionalno oslobođenje i harmonija: Vilinska energija donosi osjećaj radosti, lakoće i bliskosti s prirodom. Kombinacija anđeoske i vilinske energije pomaže u oslobađanju emocionalnih blokada i smanjenju stresa te dovodi do veće emocionalne harmonije i blagostanja.


Razvoj intuicije i kreativnosti: Ova metoda iscjeljivanja potiče otvaranje intuitivnih sposobnosti i kreativnog izražavanja. Pomaganjem ljudima da se povežu s unutarnjim vodičem i prirodom, anđeosko-vilinsko iscjeljivanje otvara nove puteve za rješavanje problema i donošenje odluka.


Osobni rast i samospoznaja: Anđeosko-vilinsko iscjeljivanje nudi alate za dublje razumijevanje sebe i svog mjesta u svijetu. Kroz ovu praksu, pojedinci mogu otkriti svoje životne svrhe, prevladati životne prepreke i ostvariti snažniju povezanost s univerzalnom energijom, vodeći ih prema cjelovitijem i ispunjenijem životu.

Anđeosko-vilinsko iscjeljivanje traje 60 minuta, započinje razgovorom gdje Conny pomaže klijentu/klijentici u izražavanju osjećaja i osvještavanju osobnih uvjerenja.


Zaronite u dubine vaše duše i probudite unutarnje svjetlo uz anđeosko-vilinsko iscjeljivanje. Doživite kako se vaš život preobražava, otkrivajući novu dimenziju ljubavi, mira i sklada. Prihvatite ovaj poziv u čudesan svijet gdje se svakodnevica spaja s božanskim, stvarajući put iscjeljenja koji je istovremeno mističan i transcendentan.


Cijena 80€.

Integracijska

tehnika

Prihvaćanje i transformacija svojih osjećaja, misli, trauma, različitih obrazaca ponašanja i čišćenje emocionalnih blokada

Integracijska tehnika je rezultat 30-godišnjeg procesa rada na sebi Gorana Karne, kroz učenja duhovnih i iscjeliteljskih tehnika, psihologije, filozofije, kao i mnogih godina iskustva u terapeutskom radu na klijentima. Ova metoda predstavlja sintezu dubokih uvida i praktičnih znanja stečenih kroz godine istraživanja i osobnog razvoja.

Temelji se na četiri stupa:


1. Inteligencija tijela: Naše tijelo je rezervoar mudrosti koji čuva uspomene, osjećaje i traume. Sadrži ključ za iscjeljivanje na svim razinama – emocionalnoj, mentalnoj, fizičkoj i duhovnoj. Kroz rad s tijelom, uspostavljamo vezu s dubokim dijelovima našeg bića, čime jačamo samopouzdanje i samopoštovanje.


2. Snaga prihvaćanja: Prihvaćanjem emocija i izazova u našim životima, oni se pretvaraju u višu energiju i vibraciju. Istinsko prihvaćanje počinje kada prestanemo odbacivati negativna osjećanja i boriti se s prošlošću i umjesto toga, sa zahvalnošću ih prigrlimo. Ovo prihvaćanje donosi trenutačno oslobođenje.


3. Proces iscjeljenja: Ova tehnika omogućava brzo i spontano iscjeljenje na emocionalnoj, fizičkoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Duboki osjećaji koji su bili potisnuti, preobražavaju se u pozitivne emocije i vrline, koje blagotvorno utječu na naše zdravlje, dovodeći nas u stanje ravnoteže, usklađenosti, stabilnosti i kreativnosti.


4. Put rasta: Ova metoda koristi životne prepreke kao prilike za unutarnji rast i podizanje vibracija. Svaka situacija nosi važnu poruku; njezinim osvještavanjem i prihvaćanjem, doživljavamo promjenu svijesti. Realnost se mijenja od straha i zamjeranja u ljubav, kreativnost i radost, poboljšavajući našu sposobnost da funkcioniramo u svakodnevnom životu.


Ova tehnika ima za cilj pružiti svima, bez obzira na prethodno iskustvo u duhovnom radu, pristupačan, jasan i jednostavan način za samopomoć i pomoć drugima, te za unaprjeđenje vlastitog života i dublje povezivanje s esencijom našeg bića. Njezin primarni zadatak je stvaranje života u skladu i harmoniji s našim unutarnjim dijelovima i s Univerzumom, te postizanje potpunog iscjeljenja našeg autentičnog ja.

Više o metodi pogledajte OVDJE.


Seansa iscjeljivanja započinje razgovorom, a nastavlja se vizualizacijom i iscjeljivanjem. Traje 60 minuta.


Cijena 80€.

Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost i duhovnost.

Newsletter

Primajte informacije o tečajevima i događanjima.

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2024