Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost, duhovnost


Conny Petö Đeneš - Harmonija

Dobrodošli u centar zdravlja, mjesto gdje vaše putovanje prema iscjeljenju duha i tijela započinje. Ako tražite holistički pristup koji kombinira tradicionalnu mudrost i suvremene tehnike, na pravom ste mjestu.

Moj način rada

Holistički pristup

Osobu promatram cjelovito te joj pristupam individualno sa razine tijela, emocija, psihe, ponašanja i svijesti.

Besplatan prvi razgovor

Dajem šansu svojim klijentima da upoznaju mene i moje metode rada prije nego se odluče za terapije ili savjetovanja.

Spoj istoka i zapada

Svoja znanja u radu koristim eklektički spajajući drevne, tradicionalne terapije sa modernom tehnologijom i pristupom u skladu sa 21. stoljećem!

Prirodna i kvantna medicina

Prirodna medicina oslanja se na metode i tretmane koji potiču tijelo na samoiscjeljenje kroz ravnotežu uma, tijela i duha. Ona koristi holistički pristup, naglašavajući prevenciju i koristeći prirodne resurse kako bi se postiglo optimalno zdravlje.


Kvantna medicina predstavlja holistički pristup zdravlju koji kombinira spoznaje kvantne fizike s metodama zapadne i istočne medicine, te s aspektima bioelektronike. Uvidima kvantne fizike, postalo je jasno da je energija temelj svakog života. Pomoću suvremenih uređaja iz područja kvantne medicine, možemo detektirati narušene energetske tokove u tijelu, prepoznati poremećaje u početnom stadiju te pravovremeno započeti s iscjeljivanjem i promjenama životnih navika kako bismo spriječili njezin povratak.

Transpersonalna psihologija i iscjeljivanje

Transpersonalna psihologija prelazi granice tradicionalnog razumijevanja uma, istražujući dublje aspekte svijesti i duhovnosti. Kroz ovaj pristup, iscjeljivanje postaje putovanje samoproučavanja i transformacije koje obuhvaća cijelo biće. Upustite se u istraživanje kako spajanje uma, tijela i duha može donijeti dublju ravnotežu i svrhovitost vašem životu.

Webshop - Online trgovina

Otkrijte riznicu znanja i inspiracije u mojoj online trgovini, gdje vas čekaju moje knjige, edukativni online tečajevi, anđeoske kartice i bajkovite slike. Zaronite u svijet mudrosti, učenja i umjetnosti koji će obogatiti vaš svakodnevni život.


O Conny

Moj rad nije zasnovan na nekom religijskom ili filozofskom uvjerenju, već na načelu ravnopravnosti (bez obzira na spol, dob, rasu, nacionalnost, vjersku pripadnost, seksualnu opredijeljenost i slično), nenasilju, društveno odgovornom ponašanju, toleranciji i prihvaćanju razlika među ljudima.


Svoja znanja i vještine koristim eklektički uz holistički i prijateljski pristup čovjeku, kroz integraciju znanja i mudrosti transpersonalne psihologije, duhovnosti, raznih pravaca psihoterapije, prirodne medicine i umjetnosti.


Kao terapeut, u svaki trenutak svog rada unosim autentičnost i dušu, jer vjerujem u iskrenu povezanost s onima kojima pružam podršku. Ovdje sam kako bih stala rame uz rame s neshvaćenima, empatima, nježnim i umjetničkim dušama, te svima koji još uvijek čuvaju dječju iskrenost i maštovitost. Ako težite promjenama, boljoj kvaliteti življenja ili jednostavno tražite razumijevanje, s vama sam, korak po korak, na putu prema vašoj najboljoj verziji sebe.

Prirodne terapije za psihu i tijelo

Bavim se tehnikama koje unaprjeđuju kvalitetu života i prirodnim pristupima koji potiču samoiscjeljivanje i balans organizma. Specijalizirala sam se za metode kvantne medicine, uključujući biorezonantnu terapiju i NLS dijagnostiku, kao i za tradicionalne metode poput homeopatije, ayurvede, aromaterapije i atlas terapije. Psiho-emocionalna terapija kojom se bavim obuhvaća različite metode, među kojima su transpersonalna terapija, hipnoterapija, theta i anđeosko iscjeljivanje, homeopatija, Bachova cvjetna terapija, meditacija i art iscjeljivanje.


Smetnje, stanja, poremećaji s kojima radim:

Tjelesne smetnje

 • psihosomatske smetnje
 • hormonalni disbalansi u pubertetu, perimenopauzi i menopauzi
 • bolovi u vratu i kralježnici uzrokovani nepravilnim položajem atlasa
 • vrtoglavice i migrene uzrokovane nepravilnim položajem atlasa
 • probavne smetnje (proljev, zatvor, gastritis i sl.)
 • prehlade sa popratnim simptomima (upala grla, sinusa i sl.)
 • pad imuniteta
 • i drugo

Psiho-emocionalna stanja

 • stres
 • kronični umor
 • nemir, razdražljivost
 • kronična plačljivost - konstantnog „pms sindrom“
 • „burn out“ sindrom
 • sezonska i blaga depresija (ne klinička)
 • druga faza PTSP-a i STS-a (ne akutna faza)
 • anksioznost, strahovi, napadi panike, fobije
 • žalovanje za gubitkom voljene osobe
 • gubitak motivacije, kreativnosti i inspiracije
 • gubitak smisla i svrhe života, osjećaj bezvrijednosti
 • nedostatak samopouzdanja
 • osjećaj nepripadnosti
 • osjećaj „Pale sam na svijetu“
 • osjećaj „nitko me ne razumije“
 • i slična stanja

Centar Zdravlja Harmonija

Neprofitna Udruga Centar Zdravlja Harmonija i obrt Harmonija rade pod licencama HUPED-a, te pružaju terapeutsko-iscjeliteljske usluge, informacije, savjetovanja i predavanja iz područja transpersonalne psihologije, prirodne medicine i umjetničkog izražavanja na području Istre, sa sjedištem u Poreču.

Sve naše aktivnosti i usluge međusobno su povezane i integrirane u jednu cjelinu. Glavni cilj svih naših djelatnosti je unapređenje i očuvanje zdravlja, poboljšanje kvalitete življenja te prevencija bolesti.

Iskustva klijenata

Uz nju sam mnogo toga naučila. Ona je jedna od „tih“ osoba, uz koju svaki puta naučite nešto novo. To pogotovo zna biti interesantno, kada naučite nešto o sebi što ili niste ni znali ili ste to sakrili duboko u svojoj podsvijesti. Kako god bilo, uz nju…sve je lakše i interesantnije.


Ako se ikada nađete u situaciji gdje vam je potreban savjet stručne, iskusne, duhovne i nježne osobe… slobodno joj se javite.


Vjerujte, otkrit ćete uz nju mnogo toga, i o sebi i o životu. One ljepše, ali i one manje ljepše stvari. Ali , uz njezino vodstvo, prigrlit ćete ih i naći onaj dugo traženi mir u sebi.


Tajana Kaurloto, dipl.oec

Poreč, 06.09.2019.

Mogu reći samo riječi hvale; uvijek vrlo profesionalna, nenametljiva a opet puna razumijevanja, topline i ljubavi. Bez obzira na bilo kakav moj postupak ili riječ, nikada nisam ni na bilo koji način naišla na osudu, grubu riječ ili čak pogled, već sasvim suprotno.

Ono što mi je uistinu mnogo značilo je da sam stalno imala osjećaj da je Conny posvećena upravo meni, mom napretku, mom putu, da mi želi dobro. Za svaki je susret bila pripremljena, znala je točno što i u kojem trenutku treba reći, jer je znala i razumjela kako ja razmišljam i kako može sa malo riječi doprijeti do mene. I najbitnije, naučila me da sve što trebam imam upravo u samoj sebi. Biti ću zauvijek neizmjerno zahvalna što sam upoznala tako divnu osobu, jer ne postoje riječi kojima mogu opisati Conny, nju treba doživjeti.


Katarina Devčić Kitrica, dipl.oec.

Poreč, 30.08.2019.

Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost i duhovnost.

Newsletter

Primajte informacije o tečajevima i događanjima.

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2024