Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost, duhovnost


Conny Petö Đeneš - Harmonija

Izjava o odricanju od odgovornosti

Opće informacije


Conny Petö Đeneš, obrt Harmonija, Udruga Centar Zdravlja Harmonija i Portal Harmonija ("tvrtka", "obrt", "Udruga", "portal", "ja", "mi" ili "nas") nude općenite edukativne informacije na našim web stranicama https://learn.yourangelfairy.com/web1, https://learn.yourangelfairy.com/web2, www.yourangelfairy.com, www.connypetodenes.com, www.jyotish-vedicastrology.com, www.nebeska-harmonija.hr, https://shop.connypetodenes.com, https://webshop.connypetodenes.com/harmonija, www.vjeverice.eu, www.holisticka-harmonija.hr, https://app.yourangelfairy.com/blog, https://app.yourangelfairy.com/blog_hr, https://angelcards.yourangelfairy.com i stranicama naših društvenih mreža: Facebook, Instagram, YouTube, (u daljnjem tekstu "Internet stranica"), kao uslugu javnosti. Ove informacije ne smiju se shvatiti kao specijalizirani savjeti bilo koje vrste, uključujući medicinske, financijske, pravne ili bilo koje druge savjete. Sadržaji predstavljaju naša osobna mišljenja.


Izraz "vi" odnosi se na svakog korisnika, posjetitelja ili gledatelja web stranice.


Ova Izjava o odricanju od odgovornosti može biti izmijenjena u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, stoga vas molimo da je redovito pregledavate.


Posjećivanjem i korištenjem naše web stranice pristajete na uvjete iznesene u ovoj Izjavi o odricanju od odgovornosti, kao i na naše Odredbe i uvijete korištenja te Sigurnosti i police privatnosti.


Opće odricanje odgovornosti


Sadržaji i informacije na „Internet stranici“ služe isključivo informativnim i obrazovnim svrhama. Ne predstavljaju profesionalne savjete ni uspostavljaju profesionalni odnos s klijentima. Profesionalni odnos uspostavlja se pismenim ugovorom s određenom strukturom naknada i uvjetima suradnje. Unatoč trudu da pružimo točne i ažurirane informacije, ne trebate se oslanjati isključivo na informacije s naše „Internet stranice“. Uvijek potražite savjet stručnjaka u relevantnom području za vaše specifične potrebe i okolnosti.


Autori tečajeva i informacija na „Internet stranici“ ne preuzimaju odgovornost za vaše odluke temeljene na informacijama s „Internet stranice“. Nudimo opće informacije koje mogu doprinijeti vašem emocionalnom i duhovnom blagostanju.


Odricanje od odgovornosti za sudionike Affiliate marketinga programa


Možemo sudjelovati u programima affiliate marketinga i promovirati proizvode ili usluge u zamjenu za provizije. Preporučujemo proizvode, usluge, trenere i konzultante na temelju osobnog iskustva, no vaša je odgovornost provesti vlastitu analizu prije oslanjanja na ove preporuke.

Nismo odgovorni za sadržaj ili točnost informacija na povezanim vanjskim web stranicama. Vaša upotreba ovih stranica je na vlastitu odgovornost.


Odricanje od odgovornosti za zaradu i druga odricanja


Izvješća o prihodima, recenzije proizvoda i izjave koje se povremeno objavljuju na našoj „Internet stranici“ služe samo informativnoj svrsi i nisu jamstvo vaših budućih rezultata. Vaš uspjeh ovisi o vašim osobnim okolnostima i naporima.


Sponzorirani postovi/recenzije


Sponzorirane objave na našem Portalu i blogu predstavljaju osobna mišljenja i iskustva. Iako te recenzije mogu uključivati kompenzacije, uvijek ćemo nastojati biti objektivni i iskreni u svojim recenzijama.


Odricanje od odgovornosti za korištenje metoda iscjeljivanja i prirodne medicine


Informacije na našoj „Internet stranici“ nisu namijenjene za samostalno postavljanje dijagnoza ili provođenje tretmana. Stoga ne preuzimamo odgovornost za primjenu informacija vezanih uz iscjeljivanje, tretmane, recepture ili bilo koje terapeutske metode navedene na našoj „Internet stranici“. Prije donošenja bilo kakvih odluka vezanih uz vaše fizičko ili mentalno zdravlje, preporučujemo konzultaciju sa stručnjakom.


Svi tekstovi i opisi na „Internet stranici“ su metafizičkog karaktera te kao takvi ne služe kao recept, dijagnoza, terapija ili liječenje bilo kojeg medicinskog zdravstvenog stanja. Pošto nema znanstvenih dokaza, upotreba ili primjena je na vlastitu odgovornost, a o svakom dodatnom pitanju, prijedlogu ili informaciji o liječenju bolesnog organizma potrebno je konzultirati se s liječnikom ili s drugom stručnom medicinskom osobom.


Conny Petö Đeneš i licenca HUPED-a


Usluge obrta Harmonija (86.90, Ostale djelatnosti zdravstvene zaštite) i terapeutske djelatnosti Udruge Centar Zdravlja Harmonija obavlja Conny Petö Đeneš radi pod licencom HUPED-a koja potvrđuje da se njen rad ne svrstava u nedopuštenu medicinsku ili psihoterapeutsku djelatnost te da ne ulazi u djelatnost službene medicine ili psihoterapije. Licenca također potvrđuje da se u radu ne savjetuje prekid službene liječničke terapije niti se propisuje, a analiza energetskog stanja čovjeka nije zamjena za medicinsku dijagnostiku. Zbog svega navedenog ne krši se postojeći članak 244, Kaznenog Zakona koji govori o nadrilječništvu kao niti Zakon o djelatnosti psihoterapije, a Licenca je pravni dokument kojim je legalizirana iscjeliteljsko terapeutska djelatnost.

Pročitajte više o Uspjehu i trajanju terapije i Stanjima i bolestima s kojima Conny ne radi.


Bez jamstava


Sav sadržaj, informacije, proizvodi i/ili usluge dostupni na „Internet stranici“ nude se „kakvi jesu“ i „kako su dostupni“, bez ikakvih izričitih ili implicitnih jamstava. Ne jamčimo da će web stranica biti neprekidno dostupna, bez grešaka ili da će informacije uvijek biti točne i ažurirane.


Ograničenje odgovornosti


Ne snosimo odgovornost za bilo kakve izravne ili neizravne štete proizašle iz korištenja „Internet stranice“. Slažete se da ste isključivo odgovorni za točnost informacija koje dajete te za ishod vaših odluka temeljenih na sadržaju naše stranice.


Sponzorirane objave i recenzije


Sponzorirane objave i recenzije na našem portalu temelje se na osobnom iskustvu i mišljenju, ali ne predstavljaju jamstvo za vaše rezultate. Preporučamo vam da provjerite točnost i relevantnost informacija prije oslanjanja na njih.

Naš portal povremeno može sadržavati sponzorirane objave ili recenzije proizvoda i usluga. Iako se trudimo osigurati objektivnost i vjerodostojnost takvih sadržaja, oni odražavaju naša osobna iskustva i mišljenja. Stoga vam preporučujemo da prije donošenja bilo kakvih odluka temeljene na ovim recenzijama samostalno istražite i analizirate predmetne proizvode ili usluge.


Odgovornost za korištenje sadržaja


Svi sadržaji i informacije na našoj web stranici pruženi su s ciljem informiranja i edukacije. Ne preuzimamo odgovornost za način na koji koristite te informacije. Važno je naglasiti da se informacije i savjeti ne smiju koristiti kao zamjena za profesionalno medicinsko mišljenje, dijagnozu ili liječenje. Savjetujemo vam da za sve medicinske upite i potrebe konzultirate stručnjake.


Pravne informacije


Informacije i savjeti na našoj web stranici nisu pravni savjeti. Preporučujemo vam da se za sve pravne upite obratite stručnjacima. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne posljedice koje mogu proizaći iz korištenja informacija s naše stranice u pravne svrhe.


Krajnje napomene


Naš portal Harmonija i generalno „Internet stranica“ predstavljaju napor da se na jednom mjestu okupe korisne i informativne teme za osobni rast i razvoj. Međutim, važno je imati na umu da su sve informacije i sadržaji koji su vam dostupni na portalu i „Internet stranici“ samo smjernice i ne bi trebali biti jedini izvor informacija za donošenje važnih odluka u životu. Uvijek vam preporučujemo da tražite stručno mišljenje i da se ne oslanjate isključivo na informacije pronađene na internetu, uključujući i naše web stranice.

Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost i duhovnost.

Newsletter

Primajte informacije o tečajevima i događanjima.

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2024