Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost, duhovnost


Conny Petö Đeneš - Harmonija

Odredbe i uvjeta korištenja

Posjetom i korištenjem web stranica https://learn.yourangelfairy.com/web1, https://learn.yourangelfairy.com/web2, www.yourangelfairy.com, www.connypetodenes.com, www.jyotish-vedicastrology.com, www.nebeska-harmonija.hr, https://shop.connypetodenes.com, https://webshop.connypetodenes.com/harmonija, www.vjeverice.eu, www.holisticka-harmonija.hr, https://app.yourangelfairy.com/blog, https://app.yourangelfairy.com/blog_hr, https://angelcards.yourangelfairy.com i stranicama naših društvenih mreža: Facebook, Instagram, YouTube, (u daljnjem tekstu "Internet stranica"), slažete se i obvezujete na pridržavanje ovih Odredbi i uvjeta korištenja, uključujući našu Izjavu o odricanju od odgovornosti i Policu privatnosti i kolačića koja je ovdje uključena referencom.


Izraz "vi" odnosi se na sve koji koriste, posjećuju i/ili gledaju Internet stranicu. Conny Petö Đeneš - Harmonija ("tvrtka", "ja", "mi" ili "nas") zadržava pravo na izmjenu ili dopunu ovih uvjeta prema vlastitom nahođenju u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Korištenjem Internet stranice prihvaćate te izmjene i dopune. Vaša je odgovornost redovito provjeravati ažuriranja Internet stranice.


Daljnjim korištenjem Internet stranice nakon objave promjena naših Odredbi i uvjeta korištenja potvrđujete svoje prihvaćanje tih promjena i ažuriranja. Ako ne pristajete biti vezani ovim Uvjetima i odredbama, ne smijete pristupati ili koristiti Internet stranicu.


Starost (dob) i uporaba


Informacije i sadržaj na ovoj Internet stranici namijenjeni su osobama starijim od 18 godina s prebivalištem u Europskoj uniji. Ne jamčimo da su informacije navedene na Internet stranici, uključujući sve proizvode i/ili usluge, dostupne ili prikladne za upotrebu na drugim lokacijama.


Autor tečaja, knjiga, videa, tekstova i sličnih sadržaja ne preuzima odgovornost za način korištenja informacija iz navedenih. Umjesto toga, autor nudi opće informacije koje su namijenjene poboljšanju vašeg emocionalnog i duhovnog blagostanja i učenju tehnika iscjeljivanja.


Svaka osoba odgovorna je za način na koji koristi informacije predstavljene na ovoj Internet stranici ili unutar tečaja ili ponuđenih proizvoda. Informacije su namijenjene samo u edukativne svrhe i na vama je da ih primijenite u svom životu.

Pojedinci izvan Europske unije trebaju se pridržavati pravila i propisa svoje zemlje u vezi s korištenjem informacija ili proizvoda s Internet stranice.


Polica privatnosti


Posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti i osobnih podataka. Naša Sigurnost i polica privatnosti detaljno je objašnjena i njezino prihvaćanje izričito je uključeno u ove Odredbe i uvjete korištenja.


Odricanje od odgovornosti i izjave


Prihvaćanjem našeg Odricanja od odgovornosti i izjave, koje je izričito uključeno u ove Odredbe i uvjete korištenja, slažete se s uvjetima navedenima u Izjavi o odricanju od odgovornosti.


Obvezna arbitraža i mjerodavno pravo


Izričito se odričete prava na podnošenje bilo kakvih pravnih zahtjeva vezanih uz Internet stranicu i naše proizvode/usluge. U slučaju spora, Odredbe i uvjete korištenja tumačit će se u skladu s pravilima i propisima Hrvatske, EU.


Slažete se pristati na jurisdikciju Hrvatske i rješavanje svih sporova putem obvezne arbitraže u Hrvatskoj, snoseći troškove sukladno zakonu. Sudjelovanje u dobroj vjeri u arbitraži preduvjet je za traženje bilo kojeg drugog pravnog ili pravičnog pravnog lijeka. U slučaju pokretanja pravnog zahtjeva nakon arbitraže, strana koja je pobijedila ima pravo na povrat razumnih odvjetničkih naknada i troškova povezanih s pravnim postupkom.


Intelektualno vlasništvo


Sav sadržaj na Internet stranici, uključujući tekstove, grafike, logotipe, slike, videozapise, audio materijale i sve ostale informacije, kao i tečajeve, knjige i slične proizvode, zaštićen je autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Dodijeljena vam je ograničena licenca za osobnu, nekomercijalnu upotrebu sadržaja, uz poštivanje svih prava intelektualnog vlasništva.


Slažete se da nećete neovlašteno kopirati, distribuirati, prikazivati ili na bilo koji način koristiti sadržaj bez našeg izričitog pismenog pristanka. Svako kršenje ovih prava podliježe pravnim posljedicama.


Korisnički sadržaj i zakonita upotreba web-mjesta


Za sav sadržaj koji objavljujete na Internet stranici (oglašavanje, objavljivanje, pisanje za naš portal ili neku od gore navedenih web stranica) jamčite da imate sva potrebna prava ili ste dobili potrebno dopuštenje za njegovu upotrebu. Dajete nam pravo na korištenje, objavljivanje, preoblikovanje i distribuiranje tog sadržaja. Vi ste odgovorni za svu štetu koja proizlazi iz kršenja autorskih prava ili drugih prava povezanih s tim sadržajem.


Slažete se da nećete objavljivati sadržaj koji je nezakonit, uvredljiv, klevetnički ili na bilo koji način štetan. Svaka zloupotreba Internet stranice podliježe pravnim sankcijama.


Sadržaji i informacije dostupni na našim web stranicama ne smiju se koristiti za samostalno dijagnosticiranje ili provođenje tretmana. Te aktivnosti prepuštamo stručnjacima u medicinskom području. Stoga, za bilo kakve indikacije, nuspojave, mjere opreza i slično povezane s korištenjem bilo kojeg lijeka, tretmana, recepture, preparata ili terapijskih metoda objavljenih na našem portalu, ne preuzimamo odgovornost. Preporučujemo konzultacije s vašim liječnikom prije primjene takvih informacija.


Napominjemo da se naš portal ne bavi iscjeljivanjem, liječenjem ili bilo kojim oblikom utjecaja na fizičko ili psihičko zdravlje osoba, životinja ili biljaka, samo prenosimo edukativne sadržaje iz područja alternative, prirodne medicine, transpersonalne psihologije, iscjeljivanja i duhovnosti.


Odgovornost za sadržaj objavljenih članaka, njihovu kvalitetu, točnost, istinitost i ispravnost isključivo snose njihovi autori. Naš portal ne snosi nikakvu odgovornost, materijalnu ili nematerijalnu, vezanu za objavljene članke.


Svaka primjena savjeta, recepata, metoda i sl. s našeg portala je na osobnu odgovornost korisnika. Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu ili posljedice koje mogu proizaći iz korištenja naših sadržaja.


Članci preneseni s drugih stranica i portala objavljeni su uz dopuštenje autora ili izvornog portala uz navedeni link do izvornog teksta. Za daljnje prenošenje tih tekstova na vaše stranice, preporučujemo kontaktiranje izvornih autora.


Članci potpisani portalom Harmonija ili autori "za holisticka-harmonija.hr" ne smiju se prenositi bez naše pisane dozvole. Tekstovi se mogu prenijeti 24 sata nakon objave na Harmoniji, uz obavezno navođenje izvora i točnog linka.

Za sadržaje prenesene s web stranica gdje nisu jasno navedeni uvjeti prenošenja, podrazumijeva se da se autorska prava ne krše i da je dozvoljeno prenošenje uz navođenje autora i linka do izvornog teksta.


Ako smatrate da smo neopravdano iskoristili vaše autorsko djelo, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo poduzeli potrebne korake, bilo da se radi o uklanjanju sadržaja ili dodavanju vašeg imena kao autora.


Prenešeni tekstovi ne smiju se mijenjati kako bi se sačuvala njihova izvornost i značenje. Citiranje i interpretacija dopušteni su uz obavezno navođenje izvora.

Ako želite objaviti svoje sadržaje na našem portalu, slobodno nas kontaktirajte na info@connypetodenes.com.


Fotografije na sučelju portala i drugih web stranica („Internet stranica“) preuzete su s besplatnih izvora poput Pixabay.com, Pexels i koriste se u nekomercijalne svrhe ili za „Fair use“, ili za njih imamo plaćene (kupljene) licence poput: Shutterstock, iStock, Dreamstime i Envato. Ako vjerujete da neka fotografija krši autorska prava, molimo vas da nas obavijestite kako bismo je uklonili.


Na portalu se prikazuju oglasi Googlea i drugih oglašivača. Za sadržaj tih oglasa ne preuzimamo odgovornost niti odgovaramo za korištenje proizvoda i usluga pronađenih putem tih oglasa. Sve oglase koristite isključivo na vlastitu odgovornost.


Veze trećih strana


Internet stranica može sadržavati poveznice na stranice trećih strana. Nismo odgovorni za sadržaj ili točnost informacija na tim stranicama. Korištenje stranica trećih strana odvija se na vlastitu odgovornost.


Korištenje naših proizvoda


Za sve naše proizvode, besplatne ili plaćene, dajemo vam ograničenu licencu za osobnu upotrebu. Svi pokušaji redistribucije ili komercijalne upotrebe bez našeg pristanka su zabranjeni.


Raskid


Zadržavamo pravo na odbijanje pristupa ili prekid korištenja Internet stranice bez prethodne obavijesti.


Bez jamstava


Sav sadržaj i usluge na Internet stranici pružaju se "kakvi jesu", bez jamstava bilo koje vrste. Sve informacije i usluge dostupne na Internet stranici pružaju se bez jamstava o prikladnosti za prodaju, prikladnosti za određenu svrhu ili nekršenju prava. Ne jamčimo da će Internet stranica biti bez pogrešaka, sigurna ili da će uvijek biti dostupna. Ne snosimo odgovornost za bilo kakve štete ili gubitke koji mogu proizaći iz korištenja ili nemogućnosti korištenja Internet stranice.


Ograničenje odgovornosti


U najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, ni u kojem slučaju Conny Petö Đeneš - Harmonija, njeni vlasnici, zaposlenici, partneri ili pridružene tvrtke, obrti, udruge neće biti odgovorni za bilo kakve izravne, neizravne, slučajne, posebne, posljedične ili kaznene štete proizašle iz vašeg pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja Internet stranice, bilo kojeg sadržaja na Internet stranici ili proizvoda/usluga koje nudimo.


Ograničenje odgovornosti odnosi se na sve vrste šteta ili gubitaka, uključujući gubitak podataka, prihoda, dobiti, ugleda ili bilo kojih drugih gubitaka, bez obzira na to jesu li temeljeni na ugovoru, deliktu, nepažnji ili drugim pravnim osnovama, čak i ako smo bili upozoreni na mogućnost takvih šteta.


Kontakt


Za sva pitanja, primjedbe ili upite vezane uz ove Odredbe i uvjete korištenja, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na adresu info@connypetodenes.com . Naš tim će se potruditi odgovoriti na vaš upit u najkraćem mogućem roku.


Zaključak


Korištenjem naše Internet stranice, slažete se s ovim Odredbama i uvjetima korištenja. Ove Odredbe i uvjeti korištenja osmišljeni su kako bi zaštitili i nas i vas, korisnike naše Internet stranice. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i suradnji, te se radujemo pružanju vrijednih informacija i usluga koje će obogatiti vaš život.

Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost i duhovnost.

Newsletter

Primajte informacije o tečajevima i događanjima.

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2024