Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost, duhovnost


Conny Petö Đeneš - Harmonija

Sigurnost i polica privatnosti

Conny Petö Đeneš, obrt Harmonija, Udruga Centar Zdravlja Harmonija i Portal Harmonija ("tvrtka", "obrt", "Udruga", "portal", "ja", "mi" ili "nas") posvećuje posebnu pozornost zaštiti privatnosti vaših osobnih podataka. Ova Politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo informacije prikupljene na našim web stranicama: https://learn.yourangelfairy.com/web1, https://learn.yourangelfairy.com/web2, www.yourangelfairy.com, www.connypetodenes.com, www.jyotish-vedicastrology.com, www.nebeska-harmonija.hr, https://shop.connypetodenes.com, https://webshop.connypetodenes.com/harmonija, www.vjeverice.eu, www.holisticka-harmonija.hr, https://app.yourangelfairy.com/blog, https://app.yourangelfairy.com/blog_hr, https://angelcards.yourangelfairy.com i stranicama naših društvenih mreža: Facebook, Instagram, YouTube, (u daljnjem tekstu "Internet stranica").


Izraz "vi" odnosi se na sve korisnike, posjetitelje i/ili posjetioce naše „Internet stranice“.


Prihvaćanjem ove Police privatnosti prilikom posjeta i korištenja naše „Internet stranice“, izražavate svoj pristanak na uvjete izložene u ovom dokumentu. Ukoliko se naša Polica privatnosti promijeni, vaše daljnje korištenje „Internet stranice“ implicira prihvaćanje tih promjena. Ne koristite „Internet stranice“ ako se ne slažete s ovom Policom privatnosti.


Privatnost djece


Naša „Internet stranica“ namijenjena je isključivo osobama starijim od 18 godina koje borave u Europskoj uniji. Djeci mlađoj od 13 godina zabranjeno je korištenje „Internet stranice“. Ne prikupljamo svjesno osobne podatke djece mlađe od 13 godina. Ukoliko primijetite da takvi podaci postoje na našoj „Internet stranici“ bez odgovarajućeg pristanka, molimo vas da nas kontaktirate za njihovo brisanje.


Prikupljanje i korištenje podataka


Prikupljamo vaše osobne podatke, kao što su ime, adresa e-pošte, telefonski broj, adresa i podaci o kreditnoj kartici, kada se registrirate, naručujete proizvode ili usluge, pretplatite se na newsletter, koristite live chat, dajete povratne informacije ili na bilo koji drugi način komunicirate s nama preko „Internet stranice“.


Podatke o kreditnoj kartici ne vidimo. Koristimo sigurne platne servise: Stripe i PayPal.

Ove informacije koristimo za personalizaciju vašeg iskustva, pružanje korisničke podrške, obradu vaših zahtjeva ili transakcija, oglašavanje, prikupljanje recenzija usluga ili proizvoda, kao i za komunikaciju s vama putem e-pošte, Newslettera, telefona ili live chata.


Komentari i društvene mreže


Komentari koje ostavite na našoj „Internet stranici“ i vaša interakcija s nama putem društvenih mreža javno su dostupni. Imajte na umu da sve informacije koje objavite mogu postati javne i koristiti ih treće strane.


Korištenje kolačića


Koristimo kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo korištenja „Internet stranice“. Ovi kolačići pomažu nam da analiziramo kako koristite „Internet stranicu“ i prilagodimo sadržaj vašim interesima.


Veze s Trećim Stranama


Na našoj „Internet stranici“ mogu se nalaziti veze prema drugim stranicama koje nisu pod našom kontrolom. Nismo odgovorni za sadržaj ili prakse privatnosti tih web stranica.


Otkrivanje vaših podataka


Vaše osobne podatke možemo otkriti u skladu s pravnim zahtjevima ili u svrhu poslovanja s našim partnerima i pružateljima usluga. Vaši podaci neće se prodavati, izmjenjivati ili iznajmljivati trećim stranama za njihove marketinške svrhe bez vašeg izričitog pristanka.


E-mail marketing


Kada se pretplatite na naš newsletter ili koristite naše usluge, vaša e-mail adresa koristit će se za slanje obavijesti, novosti i promotivnih ponuda. U svakom trenutku imate pravo odjaviti se s liste primatelja.


GDPR prava


Ako se nalazite unutar Europske unije, imate određena prava u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR), uključujući pravo na pristup, ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka koje smo prikupili. Također imate pravo na ograničenje obrade vaših podataka, kao i pravo na prigovor i prenosivost podataka. Vaši osobni podaci prikupljaju se samo kada je to potrebno, kao što je registracija na web stranici, prijava na Newsletter ili prilikom kupnje.


Sigurnost


Poduzimamo razumne mjere sigurnosti kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, ali napominjemo da nijedna metoda prijenosa ili pohrane podataka nije potpuno sigurna.


Ažuriranja police privatnosti


Naša Polica privatnosti može se povremeno ažurirati. Promjene stupaju na snagu odmah nakon objave na „Internet stranici“. Savjetujemo vam redovito pregledavanje ove stranice kako biste bili informirani o eventualnim promjenama.


Kontakt


Za sva pitanja ili komentare vezane uz našu Policu privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate info@connypetodenes.com .


Autorstvo tečajeva


Autori tečajeva koji se nude na našoj „Internet stranici“ ne preuzimaju odgovornost za način na koji koristite pružene informacije. Sadržaji su namijenjeni isključivo u svrhu osobnog obogaćivanja i ne smiju se smatrati zamjenom za profesionalne medicinske ili psihološke savjete.


Odricanje od odgovornosti


Sadržaj na našoj „Internet stranice“ nudi se "kakav jest" i ne dajemo jamstva u pogledu njegove točnosti ili primjerenosti za određene svrhe. Svako korištenje informacija s naše „Internet stranice“ odvija se na vlastitu odgovornost korisnika. Pročitajte Izjavu odricanja od odgovornosti.


Uvjeti korištenja


Posjetom i korištenjem naše „Internet stranice“ slažete se s našim Odredbama i uvjetima korištenja. Preporučujemo da ih pažljivo pročitate kako biste bili upoznati s pravilima koja se primjenjuju na naše usluge i sadržaj.

Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost i duhovnost.

Newsletter

Primajte informacije o tečajevima i događanjima.

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2024