Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost, duhovnost


Conny Petö Đeneš - Harmonija

Transperonalna hipnoterapija

Transpersonalna hipnoterapija kombinira hipnozu, Ericksonovu hipnoterapiju, NLP, sugestije, kreativnu vizualizaciju, vođenu meditaciju, progresivnu relaksaciju i glazbu sa binauralnim zvukovima (alfa, theta i delta), ponekad i regresiju.


Što je hipnoza?

Hipnoza je proces u kojem terapeut vodi osobu u stanje povećane fokusiranosti i opuštenosti, omogućujući pristup podsvjesnom umu. Kroz sugestije, terapeut može potaknuti promjene u percepciji, osjećajima ili ponašanju osobe. Hipnoza se koristi za razne terapijske svrhe, kao što su smanjenje stresa, bolova ili prevladavanje loših navika.


U hipnozi, osoba ostaje svjesna i u kontroli, ali je sposobna dublje istražiti unutarnje iskustvo bez uobičajenih vanjskih distrakcija. Pristup podsvjesnom omogućuje rad na duboko ukorijenjenim pitanjima ili strahovima. Hipnoza može pomoći u razvoju pozitivnih uvjerenja i strategija suočavanja, čime se potiče dugotrajno pozitivno mijenjanje. Pravilno vođena hipnoza od strane stručnjaka može biti siguran i učinkovit način za postizanje osobnih ciljeva i poboljšanje kvalitete života.


Ugodno i opuštajuće iskustvo koje liči na sanjarenje ili maštanje.

Nakon tretmana osjećate se opušteno i zadovoljno.


Hipnoterapija + razgovor traju 45 do 60 minuta - uživo ili skypom/viberom. Cijena 80€.

AUTOHIPNOZA - AUDIO SNIMKE HIPNOTERAPIJE

Osim hipnoterapije uživo, imam u ponudi i audio snimke samohipnoze u obliku "mini tečajeva samopomoći" sa videom i instrukcijama.


PREDNOSTI AUTOHIPNOZE


Učinak je isti kao kod hipnoze uživo, jer radim sa istim metodama kao i uživo.

Budući da imam mnogo klijenata koji nisu u mogućnosti doći uživo, a sa kojima radim online, ovo sam osmislila kao bolju alternativu online radu.


Prilagodljivost vremena: Možete slušati snimke u vrijeme koje vama odgovara, bez potrebe za usklađivanjem termina s terapeutom.


Udobnost vlastitog doma: Doživljaj autohipnoze u udobnosti i privatnosti vašeg doma može povećati opuštanje i učinkovitost procesa.


Ponovna upotreba: Snimke možete koristiti više puta, produbljujući i učvršćujući pozitivne promjene svakim ponovljenim slušanjem.


Ekonomičnost: Nakon početne nabavke, snimke su dostupne za ponovljenu upotrebu bez dodatnih troškova.


Smanjenje tehničkih poteškoća: Bez rizika od prekida internetske veze tijekom sesije, doživljaj je neprekinut i ugodniji.


Osobna prilagodba: Snimke autohipnoze mogu biti prilagođene vašim osobnim potrebama i ciljevima, omogućujući vam rad na specifičnim pitanjima u vlastitom ritmu.


Anonimnost: Za one koji preferiraju anonimnost, snimke autohipnoze pružaju diskretan način rada na osobnim ciljevima.


Dostupnost: Pristup snimkama olakšava osobama koji su geografski udaljeni ili onima koji nisu u mogućnosti sudjelovati u terapiji uživo.


Samostalno učenje i osobni razvoj: Mini tečajevi samopomoći pružaju priliku za samostalno učenje i razvoj vještina samoregulacije koje mogu biti korisne dugoročno.

Vrste hipnoterapija u ponudi

Odvikavanje od pušenja uživo

transpersonalnom hipnoterapijom

Uspješna i brza individualna metoda za odvikavanje od pušenja u 3 dana.


Prestanite pušiti u nekoliko koraka.


Što je potrebno?


1. Dogovorite termin na info@connypetodenes.com


2. Dođite na terapiju 3 dana za redom. Zašto? Zato što se nikotin iz krvi i organizma čisti 72 sata i tada je najjača apstinencijska kriza u kojoj Vam je potrebna podrška.


Prvi dan terapija + razgovor traju 45-60 minuta, drugi i treći dan oko 30 minuta.


Cijena 200€ za 3 terapije (3 dana za redom).


Pročitajte više

Odvikavanje od pušenja

autohipnoza - samopomoć

Autohipnoza za odvikavanje od pušenja pomaže u smanjenju žudnje, jačanju volje i promjeni negativnih navika. Osnažuje pojedinca da pronađe unutarnju motivaciju za prestanak pušenja, dok promiče pozitivne životne izbore. Pruža siguran, prirodan i efikasan način za postizanje cilja bez pušenja, vodeći prema zdravijem i sretnijem životu.

Autohipnoza za odvikavanje od pušenja sadrži:


- tekstualne upute

- 4 audio zapisa transpersonalne hipnoterapije


Audio snimke autohipnoze koriste se po jedna svaki dan, tri dana za redom, te četvrta još narednih tjedan dana ili prema potrebi.


Cijena 130€ (uštedite 70€ umjesto dolaska uživo).


Pročitajte više

Zdravo mršavljenje hipnoterapija

uživo

Hipnoterapija pruža holistički pristup zdravom mršavljenju, obrađujući različite aspekte prehrambenih navika i tjelesne aktivnosti.


Prva terapija fokusira se na kontrolu količine hrane, pomažući pojedincima da prepoznaju signale sitosti i smanje prejedanje.

Druga terapija usmjerava se na odvikavanje od slatkog, zamjenjujući žudnje za šećerom zdravijim izborima.

Treća terapija pomaže u razumijevanju doživljaja hrane u želucu, promičući bolje slušanje tjelesnih signala.

Četvrta terapija potiče motivaciju za tjelovježbu, osnažujući pojedince da učine fizičku aktivnost redovitom praksom.

Peta terapija se fokusira na dizanje samopouzdanja u procesu mršavljenja, pomažući pojedincima da pozitivno vide svoj napredak i ostanu motivirani.


Kroz hipnoterapiju, pojedinci dobivaju alate i resurse potrebne za usvajanje zdravijih navika i postizanje dugoročnog uspjeha u mršavljenju.


Cijena 80€ po dolasku. 5 dolazaka, 1x tjedno.


Pročitajte više

Zdravo mršavite uz pomoć autohipnoze

Autohipnoza potiče zdravo mršavljenje jačajući samokontrolu, smanjujući žudnje i promovirajući zdrave prehrambene izbore. Olakšava razvijanje pozitivnog stava prema tjelovježbi i pomaže u održavanju motivacije. Prilagodljiva i diskretna, pruža podršku u udobnosti doma, doprinoseći dugoročnom uspjehu u mršavljenju.


Autohipnoza za zdravo mršavljenje sadrži:

- tekstualne upute

- 5 audio zapisa transpersonalne hipnoterapije

Audio snimke autohipnoze koriste se po jedna svaki dan kroz tjedan dana, pa druga kroz sljedeći tjedan, itd. Pet tjedana ukupno


-Prva terapija je za kontrolu količine hrane.

-Druga terapija je za odvikavanje od slatkog.

-Treća terapija je za emocionalno jedenje.

-Četvrta terapija je motivacija za tjelovježbu.

-Peta terapija je za dizanje samopouzdanja u procesu mršavljenja.


Cijena 130€ (uštedite 270€ umjesto dolaska uživo).


Upišite se ovdje i dobit ćete trenutan pristup sadržaju.

Nesanica samohipnoza

Autohipnoza pruža učinkovite tehnike za rješavanje nesanice i promicanje bolje kvalitete sna. Mini tečaj samopomoći omogućava korisnicima da rade na mijenjanju negativnih uvjerenja o nesanici i razvijaju pozitivne mentalne slike o spavanju. "Zamislite san" i "Uspavljivanje" su hipnotičke sesije koje vode korisnike kroz opuštajuće vizualizacije, olakšavajući prijelaz u dubok san. "Spavanje pokraj nekog tko hrče" i "Nesanica zbog boli" adresiraju specifične izazove koji ometaju san, pružajući rješenja za uobičajene prepreke. "Uspavljujuća priča" nudi dodatni alat za opuštanje uma i tijela. Ove seanse su dizajnirane da se uključe u svakodnevnu rutinu, pružajući dugotrajne strategije za poboljšanje sna u udobnosti vlastitog doma, potičući dublje spavanje i bolji odmor preko noći.


Autohipnoza za kontrolu boli sadrži:

- tekstualne upute

- 6 audio zapisa transpersonalne hipnoterapije:

* Mijenjanje mišljenja o nesanici – hipnoza

* Zamislite san – hipnoza

* Uspavljivanje – hipnoza

* Spavanje pokraj nekog tko hrče – hipnoza

* Nesanica zbog boli – hipnoza

* Uspavljujuća priča


Cijena 130€ (uštedite 350€ umjesto dolaska uživo).


Pročitajte više

Kontrola boli samohipnoza

Autohipnoza za kontrolu boli pruža prirodnu i neinvazivnu metodu za upravljanje i smanjenje bolova. Kroz mini tečaj samopomoći, uči se tehnike za opuštanje, smanjenje stresa i promicanje pozitivnog mentalnog stava prema bolu. Osvješćivanje i transformacija percepcije boli mogu olakšati simptome kod kronične boli, fibromijalgije, migrena, bolova u vratu i leđima. Meditacija za otpuštanje boli nudi dodatnu tehniku za duboko opuštanje i oslobađanje napetosti. Autohipnoza također potiče osjećaj kontrole i samoučinkovitosti u upravljanju bolom, pružajući korisne alate za dugoročnu samopomoć u udobnosti vlastitog doma.


Autohipnoza za kontrolu boli sadrži:

- tekstualne upute

- 6 audio zapisa transpersonalne hipnoterapije:

* Kronična bol

* Fibromijalgija

* Migrena i glavobolja

* Bol u vratu

* Bol u leđima

* Meditacija za otpuštanje boli


Cijena 130€ (uštedite 350€ umjesto dolaska uživo).


Pročitajte više

Otpuštanje strahova samohipnoza

Autohipnoza je učinkovit alat za otpuštanje strahova i razvijanje osjećaja sigurnosti. Mini tečaj samopomoći koji se sastoji od 8 hipnoza pristupa različitim aspektima straha i anksioznosti. "Stvaranje osjećaja sigurnosti" postavlja temelj za rad na strahovima, dok "Sprijatelji se sa strahom" pomaže u prepoznavanju i razumijevanju strahova. Sesije kao što su "Otpuštanje napada panike", "Strah od izlaska iz kuće", "Strah od vožnje", "Strah od visine", "Strah od zatvorenog prostora" i "Strah od tunela" ciljaju specifične strahove, pružajući personalizirane strategije za njihovo prevladavanje. Kroz relaksaciju i pozitivne afirmacije, korisnici mogu raditi na oslobađanju od strahova, poboljšavajući svoje mentalno stanje i kvalitetu života. Ovaj tečaj pruža fleksibilnu i diskretnu podršku, omogućujući korisnicima da rade na svojim strahovima u udobnosti svog doma, pružajući alate za dugoročnu samopomoć i osnaživanje.


Autohipnoza za kontrolu boli sadrži:

- tekstualne upute

- 8 audio zapisa transpersonalne hipnoterapije:

* Stvaranje osjećaja sigurnosti

* Sprijatelji se sa strahom

* Otpuštanje napada panike

* Strah od izlaska iz kuće

* Strah od vožnje

* Strah od visine

* Strah od zatvorenog prostora

* Strah od tunela


Cijena 130€ (uštedite 350€ umjesto dolaska uživo).


Pročitajte više

Jačanje samopouzdanja i poboljšavanje raspoloženja samohipnoza

Autohipnoza je moćan alat za jačanje samopouzdanja, omogućujući pojedincima da rade na unapređenju svoje samoslike i samoprihvaćanja. Mini tečaj samopomoći sastoji se od šest pažljivo dizajniranih hipnoza koje ciljaju različite aspekte samopouzdanja. "Mijenjanje slike o sebi" pomaže u oblikovanju pozitivnije percepcije sebe, dok "Stvaranje osjećaja vrijednosti" jača osobni osjećaj vlastite vrijednosti. "Otpuštanje straha od osude i kritike" i "Otpuštanje straha od neuspjeha" pomažu u transformaciji strahova koji mogu ograničiti osobni i profesionalni rast. "Samoprihvaćanje" potiče ljubav prema sebi i pomirenje s vlastitim slabostima. "Ja mogu - meditacija" je osnažujuća sesija koja promiče pozitivan stav i motivaciju za postizanje osobnih ciljeva. Kroz redovitu praksu, ovaj mini tečaj može pružiti dugoročno poboljšanje samopouzdanja, omogućujući pojedincima da žive snažnije i ispunjenije živote.


Autohipnoza za kontrolu boli sadrži:

- tekstualne upute

- 6 audio zapisa transpersonalne hipnoterapije:

* Mijenjanje slike o sebi

* Stvaranje osjećaja vrijednosti

* Otpuštanje straha od osude i kritike

* Samoprihvaćanje

* Otpuštanje straha od neuspjeha

* Ja mogu – meditacija


Cijena 130€ (uštedite 350€ umjesto dolaska uživo).


Pročitajte više

Transpersonalna psihologija,

prirodna medicina, iscjeljivanje

umjetnost i duhovnost.

Newsletter

Primajte informacije o tečajevima i događanjima.

Sva prava pridržana Conny Petö Đeneš 2006 - 2024